26.5.2008

Hyvää maanantaita :)

Eilinen pihakirppis meni ihan harakoille, ei ollut asiakkaita. Mainonnasta ja ihanasta säästä huolimatta paikalle tuli vain pieni kourallinen kiinnostuneita. Ja koska naapurustossa on saman ikäisiä lapsia ei saatu vanhoja vaatteita myytyä, eivätkä saaneet hekään... Illalla grillattiin ja nautittiin hetken rauhasta minin kummitädin kanssa kun lapset sattuivat olemaan hetken hiljaa sisällä (jätskillä). Lauantaina käytiin miehen kanssa ravintolassa juhlistamassa viidettä hääpäivää. Viimeviikko meni siis kirppistä suunnitellessa, mies oli yliyön töissä, taloyhtiön hallituksen kokousta jne.

Tänään tulee ystäväperhe kylään ja illalla mennään moikkaamaan minun vanhaa koulukaveria. Huomenna ystäväperheen luokse pariksi yöksi, torstaina tampereelle asti ystäväperhettä moikkaamaan ja mies jää pitämään viimeisen isyysviikon. Saas nähdä koska sitä ehtis taas vähän rauhoittua...

19.5.2008

taas maanantai

Viime viikolla viepellettiin. Pikkupäkä ilmoitettiin päiväkerhoon, näillänäkymin kerhopäivät olis ma ja to klo 9-12. Pihatalkoissa haravoitiin ja juhlittiin miehen kummitytön synttäreitä. Perjantaina pikkupäkä pääsi kummitädin kanssa katsomaan Nalle Puhia Hartwall Arenalle. Tyttö tuli kotiin silmät loistaen ja innosta kikatellen :). Sunnuntaina oltiin mummilla ja illalla vielä kavereilla pitsalla. Ulkona ollaan viihdytty paljon, sais alkaa jo lämpimämmät kelit.

12.5.2008

Maanantai

Eilinen äitienpäivä oli mukava. Aamupalalla sain pekonia leivän päälle ja lahjaksi pikkupäkän valitseman vaaleanpunaisen miniruusun sekä ihanan kissakortin, sekin pikkupäkän valitsema. Mies huolehti kiitettävästi lapsista ja käytiin syömässä Krapinhovissa, aivan ihanaa ruokaa! Illalla käytiin vielä isäni kanssa hautausmaalla viemässä äideille kukkaset.

Epäilen taas minillä maitoallergiaa. Eilen myöhäinen ilta meni kovan huudon kanssa, samoin kun vappupäivä. Näille molemmille päiville on yhteistä se että söin edellisenä iltana täytekakkua. Muuten syön vähän maitotuotteita ja kakkua tuli otettua aika paljon... Suunnittelin että pidän parin viikon tauon maitoherkuista ja sitten taas kakkua, katsotaan tuleeko reaktio.

10.5.2008

Liinailua

Alettiin harjoitella liinailua minin kanssa tällä viikolla. Mini on niin painava ja kiinnostunut muiden puuhista enkä jaksa häntä roikottaa kainalossa, joten on otettava apuvälineet käyttöön. Rengasliinaa ollaan nyt käytetty menestyksekkäästi. Rengasliinalla saa minin laitettua lonkalle, mistä hän näkee eteen ja taaksepäin ja viihtyy hyvin.
Minin kurkkukurlutus on vaihtunu maiskuttelemiseen.

Pikkupäkällä on sylikausi. Hän haluaisi olla kokoajan sylissä ja on mustasukkainen minille. Tänään pikkupäkä pääsi koko päiväksi kaverille hyppimään uudella trampoliinilla, tosi kivaa oli ollut :). Illalla käytiin vielä kummipojan synttäreillä, kakkua voi ihailla lammasfarmin puolella.

6.5.2008

Minin 4kk mitat

9250g , 69cm, py 44. Minillä kaikki hyvin. Oma pää ei voi niin hyvin ja pääsen nlapsykologille sitä selvittelemään, ehkä tää tästä...