28.5.2009

pikkupäkä pohtii

Muutama päivä sitten pohti pikkupäkä että hän haluaa koiranpennun. Minä myönsin että itsekin sellaisen haluan, mutten ihan vielä. Pikkupäkä totesi että se koira on valkoinen ja sen nimi on Lili. Heti perään hän jatkoi että sitten kun meidän talo on vanha niin voitaisiin rakentaa uusi, vaaleanpunainen. 

Tänään ollessaan jo sängyssä pikkupäkä alkoi jutella että hän menee sitten isona isin kanssa naimisiin, sitten kun hänellä itsellään on vauva mahassa. Ja sen jälkeen hän hankkii korviin reijät, kun niitä ei vielä ole... 

Huomenta

Mökillä ollaan ja mini päätti pompata ylös heti 6 jälkeen. Aurinko paistaa ja kuikka huutelee, pian oltiin kaikki hereillä...  Eilen satoi vähän vettä, mutta ei se kovin paljoa menoa haitannut. Käytiin shoppailemassa citymarketissa ja touhuttiin pihalla ja saunottiin. Lapset nukahtivat ajoissa ja miehet lähtivät veneilemään, minä sain rauhassa keskittyä kirjaan :)

Kun saavuttiin tänne oli mini aivan innoissaan järvestä, niin paljon vettä!! Nyt hän on onneksi ymmärtänyt, ettei sinne mennä leikkimään. Katsotaan miten käy sitten kun järvi on lämminnyt uintilämpöiseksi, mini rakastaa vettä, kylpemistä, käsien pesua jne. 

25.5.2009

Lomalla

Kevätjuhlat on vietetty ja muutama päivä on lomailtu. Pikkupäkä pitää kovasti laulamisesta ja esiintymisestä joten sekä kerhon että muskarin kevätjuhlat menivät hienosti. Saatiin kummeja ja mummikin mukaan katsomaan esityksiä.

Kuudetta hääpäivä vietettiin ensin leffalla ja ravintolassa syöden, lapset olivat yökylässä :).

Huomenna lähdetään mökkeilemään sukulaisten luo, siellä on aina ihanaa kun on paljon aikuisia lasten perään katsomassa eikä näitä omia kotihommia painamassa mieltä :).

18.5.2009

Hyytävän kylmä viikonloppu

Käytiin saaressa mökkeilemässä ja palelin toppatakissa :(. Meri on vielä niin kylmä, ettei kesäsäistä ole siellä tietoakaan, ellei ole aivan tyyntä ja nyt ei ollut. Lapset pitivät ulkona leikkimisestä ja uusista meisemista niin että uni maistui tänään aamulla kummallekin. Pikkupäkä herätettiin kerhoon, mutta mini vetelee sikeitä edelleen!!! Tämä äiti on ihan kummissaan kun mini on se joka aina pomppaa ensimmäisenä aamulla ylös, ennen tai jälkeen 7.

9.5.2009

Sataa, ihanaa!

Jospa luonto nyt puhkeaisi kunnolla vihertämään! Ja minun ei tarvitse käydä kastelemassa palstaa, vaan voin alkaa kylvämää siemeniä kunhan sinne taas kerkiän :).

Lapsilla on nuha ja yskä. Mini nukkuu vaihtelevalla menestyksellä omassa sängyssään kokonaisia öitä. Pikkupäkä kävi ensimmäistä kertaa yöllä omatoimisesti vessassa ja hihkui aamulla että vaippa on kuiva, mutta ei se vielä ihan kuiva ollutkaan. Ehkä jo huomenna, ainakin yritystä on!

4.5.2009

"Mä olen upea!"

Pikkupäkällä tuntuu olevan itsetunto kohdallaan :) Hän eräänä päivänä totesi itseään katsellessaan että "mä olen upea" ja hetken päästä korjasi että "mä olen Todella upea". Tämä itsensä ihastelu johtui vaaleanpunaisista, pinkeistä ja liloista vaatteista, upea yhdistelmä lempivärejä!

Mini rakastaa ulkoilua ja kiipeilyä. Puhetta ei vielä tule ja hermo menee jos kukaan ei osaa arvata mitä hän tahtoo.