29.9.2009

Lahjalista

Lisäsin tuohon sivun laitaan lahjatoivelistan helpottamaan tulevaa joulunaikaa :)

Aina ei jaksa...

Olen ollut todella väsynyt ja muutenkin moni asia on ollut pielessä. Toivottavasti tästä pikkuhiljaa alkaisi paremmat ajat kaikin puolin.

Pikkupäkä on aloittanut tanssileikkiryhmässä ja tykkää tosi paljon. Olivat eilen tanssineet puutanssia. missä ensin ollaan pieniä siemeniä joista kasvaa suurempi ja suurempi puu ja sitten oksat heiluvat tuulessa ja lopuksi lehdet varisevat maahan. Edellisellä kerralla oli ollut keijutanssia :).

Miniä vaivaa nivustyrä ja nyt pohditaan hoitomahdollisuutta yksityisellä. Ollaan saatu julkiselta aika kirurgille, mutta se on vasta kuukauden kuluttua ja tyrä vaivaa monta kertaa päivässä. Onneksi on vakuutus, sen pitäisi kattaa tällaiset operaatiot.

Maha kasvaa ja asukki on niin vilkas ettei hänen puolestaan tarvitse olla huolissaan. Supistelut vaivaa, mutta kun mies jaksaa autella niin jaksan paremmin. Pikkupäkä on innoissaan tulevasta vauvasta ja tykkää kokeilla mahaa monta kertaa päivässä. Hänen käteensäkin ovat potkut tuntuneet jo monta viikkoa. Mini ei ymmärrä miksi äitin mahan päällä ei saa pomppia ym...