29.2.2012

Arvaa kuka heräsi yöllä?

Kirppu nukkui kolmannen yön omassa sängyssä, tällä kertaa heräämättä!!! Tähän mennessä kirppu on päässyt aina jossain vaiheessa yötä viereen, mutta mitta tuli täyteen kun kukaan meistä kolmesta ei enää nukkunut hyvin. ensimmäinen yö oli vaikein, minä melkein annoin periksi, mutta vuoronvaihto vängyn vierelle auttoi ja lopulta kirppu nukkui aamuun omassa sängyssään. Vettä oli tarjolla, ei muuta. Toinen yö meni lyhyemmällä sessiolla ja viimeyö kokonaan heräämättä. Minä kyllä heräsin ennen viittä ihmettelemään ja tönimään kuorsaavaa miestä hiljaisemmaksi :D Millonkohan minä totun siihen että kaikki on ihan hyvin vaikkei kukaan herättele öisin?

Painonpudotus ei etene. Pari kiloa on tullut takaisin mutta edelleen olen pari kiloa miinuksella.

Ostin uuden bambulangan, turkoosin sinisen! Taisin jäädä koukkuun bambun ihanaan pehmeyteen :D Kiitos salainen ystäväni! Ostan aina vaan sitä samaa seiskaveikkaa enkä ole osannut päättää mitä kokeilisin, tämä on todella ihana tapa tutustua uusiin lankoihin! Ja tietysti uusiin ystäviin :)

25.2.2012

Turkkilaisneulos ja selkokieliset ohjeet (toivottavasti;))

Turkkilaisneuloksesta tulee tuollainen rypyläinen :D
Tässä kuvassa olen venyttänyt työtä niin että kuvio näkyy kunnolla. Tykkään paljon myös tuosta mitä ei ole venytetty.
Tässä kuvassa langan väri on oikeampi.

Tämä kudotaan siis näin: silmukoita luodaan parillinen määrä. Ensimmäinen kudotaan oikein, sitten tehdään langankierto ja sitten kudotaan kaksi silmukkaa yhteen. Loppu kudotaan aina langankierto ja kaksi yhteen, langankierto ja kaksi yhteen jne paitsi viimeinen joka jää yksin ja se kudotaan oikein. Käännetään työ ja aloitetaan taa: ensimmäinen oikein, langankierto, kaksi yhteen, langankierto, kaksi yhteen, langankierto, kaksi yhteen...

24.2.2012

Babybamboo pääsi puikoille!

Snyltä saamani ihana lanka on päässyt puikoille!! (olen myös oppinut uuden sanonnan :)) Sain lentävältä bambupuikot lainaan ja teen kaulahuivia turkkilaisneuloksella. Yritän tehdä samanlaista kuin täällä mutta ei siitä ihan noin siisti tule, tosi ihana kuitenkin varsinkin kun lanka on samettisen pehmeää :). Yritän laittaa kuvan myöhemmin.

20.2.2012

lupaus keväästä

Aurinko paistaa ja +2 astetta lämmintä, ihanaa! Aamupäivällä tehtiin lumitöitä, Pikkupäkä rakensi upean lumiukon, jolla on porkkananenä ja päässä havuseppele. Takapihan rappuset alkavat sulaa, pieni lupaus tulevasta keväästä. Hiihtoloma alkaa siis mukavasti. Kirppu meni päiväunille ja välipalan jälkeen suunnitelmissa hiihtoreissu...

17.2.2012

Snyn sydämellinen paketti!

Sain ihanan paketin Snyltä! Se sisälsi babybamboo lankaa, kofeiinikompanian Virkeä aamu-teetä ;D jospa väsymys sillä katoaisi, vaaleanpunaisia servettejä, jättihalaus tiskirätin muodossa ja aivan minun väriset ja oikean kokoiset villasukat <3 Kiitos Sny <3 Kaikki tulee omaan käyttöön :)



Jep, jalat pöydällä on paras asento kuvata upouusia villasukkia :D

Nyt pohtimaan mitä tuosta langasta tekisi... Ehdotuksia?



14.2.2012

Hyvää ystävänpäivää!

Pakkanen on hellittänyt mukaviin lukemiin (-3,5), lapsilla vain on flunssa ja väsähtävät nopeasti, joten ei mentykään tänään hiihtämään.

Kiitos e-kortista Sny!! Lämmitti mukavasti mieltä :)

10.2.2012

Viikko melkein ohi

Perjantai! Pakkanen paukkuu ja ompelukone surisee :). Viikko on mennyt harmitellessa sitä ja tätä. Auto olisi ollut käytössä mutta vain muutaman kerran olen sitä tarvinnut ja eilen se sitten antoi pakkaselle periksi. Kotipäivää vietellään koko porukka ja odotellaan isiä Pariisista kotiin.