28.3.2012

hyviä uutisia sydänkontrollista

Kirpun sydänkontrolli meni hyvin. Olin varannut mukaan herkkuja: tikkaria, karkkia, pillimehua ja keksiä, mutta niitä ei suositeltu, koska tämänikäisille pitää joskus antaa rauhoittavaa, jotta saadaan tutkimukset tehtyä. Kirppu protestoi vähän, mutta tyytyi kohtaloonsa kun sai olla sylissä kun otettiin ekg ja raajapaineet. Katsottiin yös ti-ti nallea dvd:ltä. Hoitajan luona kamalin toimenpide oli painon punnitseminen! Tyttö ei suostunut seisoa vaa'alla vaan nosti jalat korviin kun yritin häntä seisottaa tavallisella vaa'alla :D Punnittiin sitten meidän yhdessä ja minut yksin... Lääkäri oli maailman ihanin mies, joka ensimmäiseksi tutki kirpun kanssa Hello Kitty-laukun sisällön, ihmetteli petsejä kirpun kanssa ja sitten vasta alkoi tutkia. Sama ti-ti nalle dvd oli jo valmiina ja ultraus meni ihan mukavasti, ei tarvittu rauhoittavia koko päivänä :). Vsd on mennyt kokonaan umpeen ja CoA on niin lievä ettei todennäköisesti tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä ikinä, JEEE!!! Ylilääkärikin kävi tarkastamassa ettei oikeasti ole toimenpiteisiin tarvetta, äärettömän mukava mies hänkin!! Seuraava kontrolli on 1,5 vuoden kuluttua, JEE!!

Mutta mitä ihmettä teen tuolle aamuvirkulle? Tänään taas herättiin klo 06 *haukotus*. Kirppu nukkui päikkärit eilen kun tultiin lastenklinikalta noin klo 12-13, ei sen pitäisi vaikuttaa näin paljon. Pitää varmaan yrittää jättää päikkärit väliin...

25.3.2012

Laukku, kassi, pussukka!

Tein laukun :)


Lentävällä oli ihana kassin ohje, joten kokeilin taitojani sellaisen ompelemiseen. Hieno siitä tuli omasta mielestäkin :)

Kiitokset lentävälle kuvista! Itse en ole saanut kuvia otettua, onnea on ihanat ystävät <3

21.3.2012

Ihana, ihana Sny!

Onnistuit niin ihanasti piristämään päivääni!!! Paketti oli ihanan pirteän värinen ja oli kiva saada kaikkea pientä kivaa :) Yleensä en niin välitä kaikista pikkujutuista, mutta nämä kaikki tulivat käyttöön ja piristivät mieltä. Paketissa oli oranssi teenhaudutusjuttu, teetä, jääkaappimagneetti, ihanaa paksua lankaa ja aivan ihana virkkuukoukkusen kortti! Iso kiitos sny! Juri nyt ei ole kuvaa, mutta yritän pian saada kuvat otettua.

Sairastupa on parantunut, muttei vielä ihan voimissaan. Lapset ovat aika kiukkuisia ja väsähtävät nopeasti ja itsekin huomaan että alkaa pyörryttää kun touhuaa paljon. Ihana auringonpaiste kuitenkin piristää ja pihalla ollaan oltu tänään ja eilen :)

15.3.2012

Sairastupa jatkuu

Huh mikä olo, korkeimmillaan minulla kuumetta 38,2 ja olo on kuin olisi polttanut naamansa auringossa. Nyt sain kuumeen onneksi laskemaan, joten hikoiluttaa, mutta tämä on miljoona kertaa mukavampi tunne kuin se horkassa paleleminen. Pikkupäkällä on edelleen myös kuumetta 38,4 ja valittaa kurkkukipua. Todennäköisesti keuhkoputkentulehdus tai kurkunpääntulehdus (tai molemmat), siltä minunkin kurkussa ja keuhkoputkessa tuntuu. Ruokahalu on kaikilla huono. Nyt "pakotan" lapset syömään nakkeja karkkien voimalla: kun syöt yhden nakin saat kaksi karkkia. Pikkupäkä sai syötyä puolikkaan, pienemmät söivät aiemmin ainakin kolme per nassu ja nyt yhdet lisää. Ehkäpä pärjätään näillä eväillä huomiseen...

14.3.2012

kuumekierre

Kaikki lapset kuumeessa. Mies aloitti sairastelukierteen sunnuntaina yli 39 kuumeella, mini oli seuraava 39.3, kirppu seurasi jo eilen perässä 38 ja pikkupäkällä on nyt aamulla kuumetta 37.7. Kirpulla tämän kaavan mukaan on tänään yli 39 ja pikkupäkällä huomenna, katsotaan miten tilanne etenee. Mies on tänään jo työkunnossa.

Snyn paketti on tullut, mutten ole ehtinyt sitä hakea vielä postista :( toivottavasti tänään pääsen, en malttais odottaa :)

8.3.2012

Ihanaa ja aurinkoista naistenpäivää!

Olen saanut Snyltä e-kortin, ystäviltä tekstiviestejä ja mieheltä leivonnaisia! Ihanien ihmisten kanssa puhelimessa juoruaminen ja suht iloiset lapsetkin parantaa päivää :). Kirppu nukkui koko yön heräämättä, mutta minä heräsin jo 6.30. Ärsyttää kun voisi nukkua, muttei osaa. Mutta tämä päivä on hyvä, sen olen päättänyt :)

3.3.2012

Ihana aurinkoinen päivä

Aamupäivällä ulkoiltiin Uutelassa lasten ja pikkupäkän kummitädin kanssa. Sitten pyörittiin ystävän kanssa ikeassa ja käytiin syömässä sushia, nam! Nyt onkin aika painella pehkuihin, koska minä heräsin noin 6.30, mutta lapset nukkuivat melkein 8 asti (kirppukin heräämättä kertaakaan yön aikana..)