16.7.2008

Muksut ja mukelot

Mikä lastenohjelma on kyseessä kun kohta kolmevuotias pyytää saada katsoa "muksuja ja mukeloita"? Itse sen keksin mutta keksittekö te? On muuten aika vaikeaa pitää pokkaa kun toinen yrittää ihan tosissaan.

Pikkupäkällä on uhma. Tänään hän muunmuassa halusi työntää nukenrattaita juuri siitä missä on sohva. Selitin ettei siitä voi mennä koska sohva on siitä "mutta kun minä haluan" oli vastaus... huoh... Tämänkaltaisia keskusteluja käydään monta kertaa päivässä, mutta ne onneksi ovat vähän enemmän järkeen käypiä kuin tämä esimerkki.

Miniä vääntää vatsasta. Nyt epäilen kananmunaa kaikkien aikaisempienkin vääntelyiden aiheuttajaksi. Ruoka maistuu pojalle vaihtelevalla menestyksellä, banaani on tällä hetkellä suosikki. Liikkua tekis mieli, mutta kun ei tiedä miten. Mini kääntyy mahalleen kokoajan ja haluaa leluja ja hermot menee kun ei yletä. Istumaan hän oppi viime viikolla ja hiekkalaatikolla ollaan tutkittu ja maisteltu hiekkaa. Tosin harmitus tulee siitäkin kun ei osaa mennä istuma-asennosta pois...

Ei kommentteja: