3.8.2008

Hammas!

Minillä on hammas ja se on kiukkuinen, joten en ehdi nyt enempää kirjoittaa...



Noniin jatketaas tätä kirjoitusta. Sain lapset nukkumaan, pikkupäkä meikein jo nukkui seisaalleen oli niin väsynyt. Hän saa nykyään kuunnella Ti-ti nallen unilauluja sängyssä ja lueskella yhtä kirjaa ja nukahtaa sitten itsekseen. Mini pitää keinutella sylissä uneen ja sitten voi kantaa sänkyyn. Välillä mini herää puolentunnin välein kiljumaan, mutta eilen meni paremmin. En nyt sitten tiedä johtuiko minin kiukkuisuus puhkeavasta hampaasta vai vatsanväänteistä vai kenties siitä että liikkeelle pitäisi päästä.

Käytiin tänään hakemassa palstalta vadelmia, saatiin kipollinen, mistä riitti kourallinen minulle, pikkupäkälle ja siniselle ja minisinille. Meillä oli siis vieraita sadepäivää piristämässä, kiva kun kävitte! Pikkupäkä jaksoi illalla vielä tehdä itselleen helmikaulanauhan. Laitoin nauhan neulansilmään ja tyttö pujotteli terävän neulan kanssa tarkasti ja muistutteli minua siitä kuinka iso tyttö hän jo on :).

Mini on äitin poika, jopa isin sylissä piti illalla huutaa ja vain äiti kelpasi. Hän on oppinut tunnistamaan puheesta jos olen menossa johonkin ja aloittaa huudon ennen kuin olen mennyt. Minin ruokalistalla on tällä hetkellä: maissi, peruna, porkkana, kana, possu, persikka, päärynä, mustikka, vadelma, luumu, banaani. Seuraavaksi pitäisi aloittaa kunnolla puurot.

Ei kommentteja: