9.2.2010

kontrolliuutisia

Käytiin tänään taas kirpun kanssa sydänkontrollissa ja tilanne on ennallaan. Kammion väliseinän aukko on sellaisessa paikassa ettei se välttämättä mene kokonaan kiinni itsestään, joten se joudutaan ehkä sittekin korjaamaan samalla kun korjataan koarktaatio. Tämä ei yllätä, tähän mennessäkin tiedot leikkauksesta ovat vaihdelleet. Se on varmaa että leikkaus tulee, ajankohta ja leikkaustapa ovat auki. Tämänkertainen lääkäri puhui että leikkaus tulee pian eli tässä kevättalvella, yritetään odottaa että kirpulla olisi enemmän ikää eli että päästäisi lähemmäs 6kk ikää, mutta leikkausaika saattaa tulla tässä kolmen viikon sisällä. Suraava kontrolliaika on kolmen viikon kuluttua. Lopullinen leikkaustapa päätetään leikausta edeltävänä päivänä.

1 kommentti:

PaulaK kirjoitti...

Moikka,

sain mieheltäsi blogisi osoitteen, ja hän toivottavasti antoi myös meidän blogin osoitteen "vastalahjana" ;)

Meillä on siis 5kk ikäinen, keskosena syntynyt Daniel jolla VSD leikattu hiljattain. Varmaan olet lukenut toistakin kautta Danielista.

Halusin vain toivottaa paljon tsemppiä tuleviin päiviin ja niihin loputtomiin huoliin ja murheisiin mitä näihin juttuihin liittyy.

Kun totesit, että haluaisit että lapsesi elää täysin normaalia elämää, niin onneksi usein leikkauksen jälkeen niin onkin. Meillä ainakin se "lähes"-sana tipahti jo pois vaikka leikkauksesta on vasta kuukausi ;)