6.6.2010

kirppu konttaa

Kirppu konttaa jo pidempiäkin matkoja (olohuoneen maton päästä päähän) hitaasti ja keskittyneesti, mutta päämäärätietoisesti :). Suusta kuuluu plääplääplää :). Sydänkontrollissa todettiin tilanteen olevan ennallaan ja tällä hetkellä todennäköisin operaatio on pallolaajennus parin vuoden päästä. Sydäntä kontrolloidaan nyt parin kuukauden välein. Kiinteät ruuat aloitettiin kaksi viikkoa sitten ja herkkua ovat peruna-parsa ja peruna-kukkakaalisose. Luumusosekin maistuu ja sillä saatiin tänään kova vatsakin toimimaan, jee!

Mini kokeilee omaa tahtoa. Siivouksiin ym äidin pyyntöihin voi vastata myös ei ja pitää päänsä. Tähän mennessä minin on saanut toimimaan uudella kehoituksella, mutta nykyään ei auta maanittelut eikä uhkailut. Isosiskon kanssa leikkivät paljon ja välillä ottavat yhteen.

Pikkupäkä kaipaa kavereita. Jokapäivä hän toivoo että mentäis jollekin kylään tai pyydettäisi kavereita meille. Tarkoituksena olisi alkaa käydä puistossa kun puistoruokailutkin alkavat, katsotaan saadaanko oikeasti aikaiseksi.

Palstalla on ahkeroitu ja laitettu kasvamaan porkkanaa, hernettä, sipulia, lanttua, punajuurta, retiisiä, tilliä, persiljaa, kehäkukkaa, kuukausimansikkaa, kesäkurpitsaa ja jättikurpitsaa. Joka vuosi on kiva kokeilla jotain hassua ja tänä vuonna se on tuo jättikurpitsa, saa nähdä tuleeko nyrkin kokoisia vai ihan oikeasti isoja kurpitsoja :). Mansikat kukkii, karviaispensas on täynnä raakileita ja vadelma aloittaa kukintaa, raparperi on jo käyttövalmista ja ruohosipulia sekä pillisipulia on maisteltu.

2 kommenttia:

Omppu-pomppu kirjoitti...

Nyt mulla ois kuvia minille, laminoisitko itse? vai laitanko vaan pahviin kiinni?

Vallittu kirjoitti...

saat itse päättää :)