22.1.2011

Silmälasit

Pikkupäkä sai silmälasit. Jännityksellä mentiin niitä valitsemaan, mutta kun oikeat löytyivät ovat ne tytölle maailman tärkein asia. Nyt, kun lasit ovat päässä, ei kukaan saa niihin koskea ilman hänen lupaansa. Eskarihakemus odottaa jääkaapin ovessa. Viikkorahaa ollaan miehen kanssa pohdittu, kun possuun ei tunnu itsestään kertyvän kolikoita. Milloinkohan olisi sen aika?

Minin ensimmäinen puheterapiajakso on ohi ja seuraava alkaa huhtikuussa. "Tötötö" on jäänyt vähiin ja puhetta tulee lauseina niillä sanoilla mitä mini hallitsee. Pitkä tie edessä, mutta selvää kehitystä on tapahtunut. Odotellaan kutsua foniatrille puolen vuoden sisällä.

Kirppulla on kenkäfetissi :). Tänään saatiin kassillinen pikkukenkiä ja nyt ollaan niitä ahkerasti sovitettu, toisia jo kahteen kertaan. Kirppu harjoittelee nukkkumista omassa sängyssä, vaihtelevalla menestyksellä. Hän on jo nukahtanut sinne ainakin viisi kertaa :).

Hiihtämässä ja luistelemassa ollaan käyty Minin ja Pikkupäkän kanssa. Huomenna tulee vieraita luistimien kanssa ja tarkoitus olisi päästä jäälle ja pulkkamäkeen.

2 kommenttia:

Omppu kirjoitti...

Ihania iloisia uutisia! Me aloitettiin viikkoraha antaminen varmaan ennen eskaria, kun alkoi siivoamaan omaa huonetta ja auttamaan tiskikoneen tyhjentämisessä. Siis palkkaa kotiaskareista =) En tiedä millä verukkeella muut antavat viikkorahaa?

Lentävä kirjoitti...

Kivoja juttuja on tapahtunut! :) Ja paljon onnea Pikkupäkälle silmälaseista.