28.4.2008

touhukas viikonloppu

Minin kuume laski jo perjantaina, mutta räkä valuu ja mini inhoaa sitä. Hän herää nykyään 6.30 ja ekoille päikkäreille saa laittaa jo ennen kahdeksaa. Nyt mini saa jo laitettua käteensä ottaman lelun suuhun asti. Aikaisemmin hän on ollut niin hämmentynyt käteen saamastaan lelusta, että on tipauttanut sen pois ennenkuin nyrkki ehtii suuhun asti. Nyrkit on ollu tähän asti parhaat leikkikalut minille. Kääntyminen on mielessä mutta ei vielä onnistu.

Viikonloppuna oli paljon puuhaa. Pe oltiin mummilla ihan muuten vaan ja viihdyttiin siellä lähipuistossa pari tuntia leikkimässä. La oltiin taas mummilla ja paikallisessa vappuriehassa. Pikkupäkä pääsi heppa-ajelulle, koira-ajelulle kaksikin kertaa, kokeiltiin temppurataa, syötiin munkkeja ja simaa, mikä oli tytön mielestä kirpeetä. Pikkupäkä sai ilmapallon ja onginnasta ison pussin vappukamaa. Pikkupäkä jäi isin kanssa mummille yökylään ja me suunnattiin minin kanssa kotiin omaan sänkyyn nukkumaan. Sunnuntaina taas mummille pihatalkoisiin. Pikkupäkä puuhaili innoissaan koko päivän pihalla ja olikin illalla ihan poikki ja meni kiukuttelujen jälkeen ajoissa nukkumaan. Pissavahinko tuli kotiin tullessa, mutta muuten hän osaa jo olla ilman vaippaa ja käydä itsenäisestikin potalla.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä enkeli 4 oli perjantaina ilman vaippaa illalla vasta huomasin etä oli pelkät pikkarit. Tänään oli myös ilman ja vaan pari vahinkoa ja nekin tuli jo vessassa eli ei ihan ehtinyt.

Hyvä että mini alkaa jo parantua