1.7.2008

nettipimento

Mies ja pikkupäkä olivat kolme yötä mökillä ja minä mini-ressun kanssa kotona. Netti hajosi eikä mies saanut sitä mökiltä käsin korjattua. Tänään kun nuo kotiutuivat kokeili mies internetyhteyksiä ja kas, kaikki toimii! Eikä ole ensimmäinen kerta kun meidät laitteet sanoo sopimuksen irti siksi aikaa kun mies on muualla >:(.

Minin korvat on vieläkin kipeät. Lääke on pahaa ja ruoka vielä pahempaa. Yritin jo vähän luumullakin houkutella jotta olisi hyvää ja makeaa mutta puistatuksia sekin toi. Toisaalta lääkkeet on niin makeita ettei yksikään hedelmäsose taida niin makeaa olla. Ja toisaalta mini syö muutenkin nyt niin vähän että selkeästi ruokahalua ei juuri ole. Annoin jopa pelkkää maitoa lusikalla ja siitäkin tuli puistatuksia :D. Noh, kolme päivää lääkekuuria jäljellä, katsotaan jos sitten ruokahalukin palaisi.

Minä pääsin anopin ja minin kanssa eilen shoppailemaan ja minin kummitätikin piipahti paikalla. Tänään kerroin pikkupäkäll että ostettiin hänelle kerhotossut ja ensimmäinen kysymys tietysti oli että onko ne vaaleanpunaiset :D. (onhan ne)

Pikkupäkälle täytettiin uima-allas takapihalle. Huisin hauskaa näytti olevan kun sai vielä kaverin sinne mukaan polskimaan ja tyttöjä ei meinannut saada lämmittelemään kuin uhkailemalla. Minikin olisi kovasti halunnut mukaan, muttei vielä päästetty.

2 kommenttia:

Sininen kirjoitti...

Paljon, pajon onnea puolivuotiaalle Minille!
Toivottelee kummitäti Sininen

Anonyymi kirjoitti...

Mä luulin olevani aikainen lintu, sininen oli vielä aikaisempi *hihi*

Onnea mini!