1.8.2008

Heipä hei!

Nyt on pikkupäkää juhlittu kunnolla, kiitos kaikille kivaa oli :). Läppäri on kovassa käytössä ja prinsessapeliä on pelattu, Ti-ti nalle soi tälläkin hetkellä omassa uudessa cd-soittimessa ja tyttö kärttää kokoajan että millon maalataan noilla uusilla sormiväreillä jne eli ihania, käyttökelpoisia ja mieluisia lahjoja tuli!

Sunnuntaista torstaihin oltiin mökillä. Mini oli hieman hankala kun ei ollut syöttötuolia eikä kävelytuolia vaan aina piti roikottaa kainalossa tai laittaa lattialle eikä mini tietysti viihdy lattialla kun kotona saa surffata kävelytuolilla ympäri kotia. Pikkupäkä viihtyi mustikoita poimimassa siitäkin huolimatta ettei niitä oikein ollut. Kovan kykkimisen tuloksena saatiin puoli mukillista mustikoita, mutta jo hetken päästä hän oli menossa uudestaan poimimaan. Onneksi oli serkkuja kaveriksi mustikoita poimimaan. Minä pääsin kalaan ja saatiinkin ahvenia pannulle ja savustuspönttöön, nam!

Mini harjoittelee välillä konttausasentoa ja tahtoisi kovasti liikkeelle, mutta ei ole vielä keksinyt miten ryömitään. Yritys on hyvä mutta kun vähänkin menee hermo niin poika nostaa kädet ja jalat ilmaan ja kiikkuu vatsallaan huutaen apuvoimia. Kävelytuolilla mini kiitää hurjaa vauhtia ja ylettyy uusiin paikkoihin esim olohuoneen pöydälle, mistä löytyy kaikenlaista ihanaa einiinsallittua... Mini on myös oppinut ottamaan hattunsa pois päästä, kiva leikki. Kaikenlainen paukuttaminen on kivaa ja kynsillä mm lakanan raapimisesta tulee ihana ääni. Päristäminen on ministä kivaa, kuola lentää kun oikein innostuu.

Miehelläkin on nyt mielekästä touhuamista kun Assemblyt alkoivat. Tänään pääsivät lapsetkin tutustumaan nörtteilyyn kun mies otti mukulat mukaansa ja minä pääsin kaupungille :). Taisi mini olla niiden messujen nuorin osanottaja. Pikkupäkällä oli tietysti oma läppäri mukana :D.

Ei kommentteja: