14.12.2008

Heipähei pitkästä aikaa

Kaikenlaista hössötystä tuntuu olevan kokoajan, laitetaan Joulukiireen piikkiin. Tänään vaihdettiin huonejärjestystä niin että lapset saivat suuremman huoneen, mikä ennen oli työhuoneena ja pienempään lastenhuoneeseen ängettiin työhuoneen tavarat. Pikkupäkää ilmeisesti jännittää uudessa huoneessa nukkuminen kun "ei yhtään väsytä". Tulee muuten joulusiivous tehtyä lattialistoja myöten kun vaihtaa huonejärjestystä!!

Minillä on nyt kuusi hammasta, kaksi ylhäällä ja neljä alhaalla ja niitä on kiva narskutella. Minä inhoan hampaiden narskuttelua, mutta mites sanotaan 11 kuiselle että älä narskuta? Tänään harjoiteltiin syömistä lusikalla ja kivaa oli (lue sotkuista).

Kummipoika oli yökylässä siskonsa ja äitinsä kanssa tällä viikolla ja tulevat huomenna vielä yhdeksi yöksi. Meidän samanikäiset tytöt leikkivät nätisti keskenään ja pojatkin tykkäävät kun on paljon porukkaa ympärillä. Ja tietysti me äidit saamme juoruta sydämemme kyllyydestä :).

Pikkupäkä piirsi tänään ensimmäisen ihmisen jolla oli jokin vaate (hame). Ja hän osaa mallista kirjoittaa oman nimensä oikein. A on hänen lempikirjaimensa ja sitä hän piirsi yhteen kerhopiirrustukseen paljon ja muutenkin sitä näkee pikkupäkän piirrustuksissa.

Ei kommentteja: