3.12.2009

arkea...

Isi on isojen kanssa saunassa ja kirppu nukkuu tässä sylissäni. On kyllä hassua kun meillä on nyt kolme lasta! Talossa riittää vipinää vaikka yksi pysyy vielä täysin paikoillaan, juoksuttaa kyllä meitä vanhempia... Yöt ovat menneet ihan ok. Joku yö oli parempi ja toisena heräiltiin vähän väliä. Viimeyönä kirpulla oli nenä tukossa ja tuli kakka ja pesujen jälkeen neiti virkistyi eikä meinannut saada enää syvästä unesta kiinni. En ole jaksanut yöllä katsella kelloa, ollaan tissitelty ja nukuttu. Mini yrittää kerran yössä tulla meidän sänkyyn, mutta ukko palauttaa hänet omaan sänkyyn ja seuraavan kerran isoista lapsista kuuluu aamulla, mukavaa. Varauduttiin siihen että ukko nukkuu lastenhuoneen lattialla mutta siihen ei ole vielä tarvinnut ryhtyä.

Minä kävin tänään vähän happihyppelyllä pihalla isojen kanssa ja mies teki ruuan valmiiksi kirpun nukkuessa. Pöytään käydessä pikkuneiti tietenkin heräsi, kuinkas muuten :). Ruoka maistuu sekä kirpulle että minulle ja tälläkertaa minun paino ei ole tippunut oikeastaan ollenkaan. Toisaalta nyt ei pyörrytä niinkuin minin synnytyksen jälkeen, mikä on oikein mukavaa. Ehtiihän sitä painoa tiputella sitten joulun jälkeenkin eiks niin :)

2 kommenttia:

Täti tättärää kirjoitti...

Ihana vauva-arki! :)

Tässä kuvauksessasi ehkä joku pieni logiikkahäiriö: "Päkäpää
*Kahden* lapsosen äiti. Pikkupäkä 07/05 ja Minipäkä 01/08 ja Kirppu 11/09."

:DDD

Mutta eipä sitä taida enää noilla lapsiluvuilla niin osata laskeakaan... Onnea ja iloa, satatuhatta kiloa! Pikapuoliin nähdään, jahka täältä toivutaan kyläilykuntoon! <3

-J-

Vallittu kirjoitti...

hupsis ;D