22.4.2010

päivitystä

Kirpulla menee hyvin. Hän ei vielä liiku eteenpäin, mutta peruuttelee pitkin keittiön lattiaa käsillään työntäen ja matolla pyörii napansa ympäri. Pärryttää huulillaan ja jokeltaa "väyväyväy". Tänään makeimmat mahanpohjanaurut saivat sisarukset, jotka niin mielellään naurattavat pikkusiskoa.

Mini sai lähetteen puheterapiaan ja ajat ovat kesäkuussa ja heinäkuussa. Polkupyörällä ajaminen alkaa pikkuhiljaa hahmottua, kolmipyörällä helpompaa kuin siskon tavallisella pyörällä. Mini ei enää kovin usein nukahda päikkäreille sänkyyn, mutta nukahtaa iltapäivällä/illalla telkkarin ääreen.

Pikkupäkä kokeilee sääntöjä ja korvat ovat kuuroutuneet aikuisten puheelle. Lukeminen kiinnostaa, aina kun pitäisi jotain tehdä huomaan tytön istuvan nenä kiinni kirjassa tai lehdessä ja kuuluu "mä luen vaan tän loppuun ja tuun sit".

Palstalla ollaan käyty lasten kanssa ja mini ja pikkupäkä ovat innokkaita mullan tonkijoita. Pikkupäkä innoissaan puuhaa omia penkkejä ja kompostia ja kyselee kokoajan milloin mistäkin kasvista tai ötökästä. Mini kulkee pikkupäkän perässä perävaununa.

Ei kommentteja: